Corona (COVID-19)

Lees hier onze maatregelen

Update: 27 september 2021

Korvet Bootverhuur houdt het nieuws nauwlettend in de gaten en houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

Vanaf 25 september zijn de meeste maatregelen vervallen, zoals de 1.5 meter. Je mag op onze boot met maximaal 8 personen.

Korvet Bootverhuur houdt zich aan de basisregels van de Rijksoverheid.

Zoals gebruikelijk maken we de boten voor en na iedere vaart schoon. Maar nu geven we ook bijzondere aandacht aan het desinfecteren van oppervlaktes waar personeel en gasten vaak mee in contact komen zoals het stuurwiel, de sleutel en gashendel. Wij doen hierbij ook een dringend beroep op je eigen verantwoordelijkheid, voel je je niet lekker of ben je verkouden volg dan de richtlijnen van het RIVM en ga er niet op uit.

Aangezien de situatie blijft veranderen kunnen onze maatregelen aangepast worden.

Hieronder puntsgewijs wat wij van je verwachten en wat je van ons kan verwachten.

Wat verwachten we van jou:

  • Neem de diverse instructies goed van tevoren door. (starten van de boot, buiskap en de plattegrond waar alles zich bevindt) Deze instructies zijn HIER te vinden.
  • Het gezelschap kan niet komen varen als je koorts, verkoudheids- of luchtwegenklachten hebt. Op de vaardag is het gezelschap 24 uur klachtenvrij. Is dit niet het geval, wijzig de boeking.
  • Daarnaast vragen we je om met PIN te betalen. Wil je toch met contant geld betalen? Leg dit dan op de balie, om contact zoveel mogelijk te vermijden.

Wat mag je van ons verwachten:

  • Onze medewerkers wassen en desinfecteren hun handen regelmatig.
  • We hebben extra schoonmaak rondes ingeroosterd, waarbij onder andere het stuurwiel, de gashendels, bootsleutels, pinautomaat en deurklinken met regelmaat worden gedesinfecteerd.
  • We monitoren de bezoekersaantallen en nemen maatregelen indien dit noodzakelijk is.

Pas goed op elkaar.

– Team Korvet Bootverhuur