Deel en Win

EEN DAGJE OP HET WATER WINNEN?

Dat kan. Om de maand wordt er een winnaar gekozen.
Huur een sloep bij Korvet, maak mooie foto’s en deel deze met Korvet Bootverhuur.
Hoe makkelijk kan het zijn!!! Vanaf nu hebben we alle foto’s in de Deel & Win map op Facebook gezet. Klik hier om de foto’s van de Deel & Win actie te bekijken.

HOE DELEN?

Delen van de foto’s kan op de volgende manieren:

  • Deel de foto’s openbaar via Facebook. Belangrijk is dat het bericht openbaar gedeeld wordt en korvet bootverhuur er in getagd wordt.
  • Deel de foto’s via Instagram  en zet  #korvetbootverhuur in de foto / bericht.
  • Niet zo van de sociale media of een besloten facebook/instagram account en toch meedoen aan de actie, mail dan je foto’s naar info@dannym75.sg-host.com. Wij plaatsen de foto vervolgens op Facebook.

VOORWAARDEN & BEOORDELING

Voorwaarden:

  • Je mag zo veel meedoen als je wilt.
    Gratis varen is op een doordeweekse dag.
  • De foto’s mogen gebruikt worden door Korvet bootverhuur.

Hoe beoordelen we?

  • De foto’s worden op Facebook geplaatst.
  • Mensen kunnen likes uitdelen.
  • Daarnaast zal er vanuit het Nautisch Centrum ‘de Evenaar’ een jury zijn. Deze beoordelen en kiezen de uiteindelijke winnaar.

WINNAAR AUGUSTUS

En de winnaar is……

Kitty en Cécile zijn de winnaars van de Deel & Win actie van de maand augustus met de foto die hiernaast staat. Van harte gefeliciteerd!!!. Wat hebben we deze maand geweldige foto’s binnen gekregen. Eigenlijk konden we dit keer echt niet kiezen!!!! Een geweldige foto van een matroos, aandoenlijke kinderfoto’s en fantastische familiefoto’s.

Zelf in de file is het pret met een sloepje van Korvet was de leus van een foto die we binnen kregen. Een meidenclub in de file bij de Mijndense Sluis. Ondanks de lange wachttijd spatte het enthousiasme ervan af en o.a. daarom…… zijn Kitty en Cécile de winnaars.

WINNAAR JULI

En de winnaar is…… MERLE

Zo zie je maar. Weer of geen weer, varen met Korvet Bootverhuur is altijd leuk. Merle; van harte gefeliciteerd!!!

Niet gewonnen? Niet getreurd. In de maand augustus en september kan je opnieuw meedoen met de Deel & Win actie van Korvet Bootverhuur.

WINNAAR JUNI

En de winnaar is……

Laura is de winnaar van de Deel & Win actie van de maand augustus met de foto die hiernaast staat. Van harte gefeliciteerd!!!. Je bent de winnaar voor een gratis dagje varen. Wat hebben we leuke mooie foto’s ontvangen. En wat had de jury het lastig. Het was een nek aan nek race.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Je kan elke maand opnieuw meedoen met de Deel & Win actie.

WINNAAR MEI 

En de winnaar is……

Karst is de winnaar van de Deel & Win actie van de maand mei met de foto die hiernaast staat. Van harte gefeliciteerd!!! Je bent de winnaar voor een gratis dagje varen.